Illbruck

Nieuwe luchtdicht bouwen brochure

10-09-2020 door ywoestenburg

Een gebouw kan goed ontworpen, degelijk gebouwd en vakkundig afgewerkt zijn, maar het wordt pas echt perfect luchtdicht met een deskundig aangebrachte afdichting.

In deze brochure leest u wat luchtdicht bouwen is, welke eisen hieraan gesteld worden en hoe u met de service en ondersteuning van illbruck tot de beste luchtdichte aflossingen komt

 

Download hier de nieuwe Luchdicht Bouwen brochure

Met het merk illbruck bieden wij u een uitgebreid portfolio aan hoogwaardige afdichtings- en verlijmingsproducten. Of het nu gaat om kozijnen, gevels, afbouw, een kleine renovatie of de nieuwbouwwerkzaamheden tijdens een groot bouwproject: illbruck heeft altijd de passende oplossing.

illbruck is een merk van Construction Products Group Europe (CPG Europe), een toonaangevende Europese producent van geavanceerde bouwproducten. CPG is in 60 jaar tijd gegroeid tot de expert op het gebied van afdichtings-, verlijmings- en coatingsoplossingen. CPG wordt door veel partijen binnen de bouwsector (aannemers, opdrachtgevers, architecten, applicateurs en specialistische verwerkers) gezien als dé specialist op het gebied van luchtdicht bouwen.

Door de aanscherping van de normen zijn kennis, kunde en vaardigheden bij luchtdicht bouwen essentieel. CPG beschikt over technische vakmensen die uw bouwproject ondersteunen en hun kennis met u delen. CPG denkt in de ontwerpfase mee over de luchtdichte details van uw bouwproject, schrijft een adviesrapport, levert de benodigde producten en begeleidt het proces op de bouwplaats. Met de producten en diensten van illbruck hechten we grote waarde aan kwaliteit, kennis, service en garanties.