Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Garantie

Gegarandeerde kwaliteit

Direct advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

Garantie

De luchtdichtheid van gebouwen wordt tegenwoordig niet alleen voorgeschreven, maar bij oplevering ook uitvoerig getest. Hieruit blijkt dat steeds meer gebouwen worden afgekeurd, omdat de luchtdichtheid niet gehaald wordt. Met de producten van illbruck wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept luchtdicht bouwen worden twee garanties gegeven:  de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

i3-garantie

Op alle afdichtingen die zijn gemaakt met de producten uit het illbruck i3-systeem wordt 10 jaar productgarantie gegeven.

Luchtdicht Garantplan

Om voor het Luchtdicht Garantplan in aanmerking te komen moeten de producten uit het illbruck i3-systeem aangebracht zijn door een illbruck Luchtdicht Garantplan partner. Wanneer dit het geval is wordt tien jaar systeemgarantie gegeven.

Voor beide garanties geldt dat de producten gebrekenvrij en volgens de voorgeschreven verwerkingsrichtlijnen van CPG Nederland zijn aangebracht.

illbruck i3 systeem

Optimale resultaten kunnen eenvoudig worden bereikt wanneer alle afdichtingslagen zo zijn ontwikkeld dat ze samenwerken. Dit is precies de reden waarom CPG Nederland het i3-systeem heeft ontwikkeld.

Meer informatie over het i3 systeem

Een vraag of advies nodig?

  • Sleep bestanden hierheen of