Illbruck
Garanties

Gegarandeerde kwaliteit

Bouwkundig- en/of productadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

Onze garanties

De luchtdichtheid van gebouwen wordt tegenwoordig niet alleen voorgeschreven, maar bij oplevering ook uitvoerig getest. Hieruit blijkt dat steeds meer gebouwen worden afgekeurd omdat de luchtdichtheid niet wordt gehaald. Met de producten van illbruck wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept luchtdicht bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

i3-garantie

Op alle afdichtingen die zijn gemaakt met de producten uit het illbruck i3-systeem wordt tien jaar productgarantie gegeven.

Luchtdicht Garantplan

Om voor het Luchtdicht Garantplan in aanmerking te komen moeten de producten uit het illbruck i3-systeem aangebracht zijn door een illbruck Luchtdicht Garantplan partner. Wanneer dit het geval is wordt tien jaar systeemgarantie gegeven.

Voor beide garanties geldt dat de producten gebrekenvrij en volgens de voorgeschreven verwerkingsrichtlijnen van CPG Nederland zijn aangebracht.

illbruck i3-systeem

Optimale resultaten kunnen eenvoudig worden bereikt wanneer alle afdichtingslagen zo zijn ontwikkeld dat ze samenwerken. Dit is precies de reden waarom CPG Nederland het i3-systeem heeft ontwikkeld.

Meer informatie over het i3-systeem

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u advies nodig?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Bouwdetail- en/of projectadvies?

  Neem direct contact op met Knelis

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug

  Bouwkundig- en/of productadvies?

  Neem direct contact op met Jesper

  Jesper van de Laak
  Technical Manager

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug