Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck

Voor wie

Direct advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

Wie heeft er baat bij meer informatie op het gebied van Luchtdicht bouwen? Een particulier zal op zoek gaan naar de redenen waarom luchtdicht bouwen voor hem of haar belangrijk is en een applicateur is misschien op zoek naar begeleiding op de bouwplaats. Dit is de reden dat illbruck per doelgroep uitgewerkt heeft wat voor situaties en probleemvragen zich kunnen voordoen en wat illbruck daar voor oplossingen voor biedt.

 

Architect, adviesbureau, voorschrijver

Voorschrijvers, architecten en adviesbureaus staan voor een uitdaging door de voortdurend veranderende wetgeving. Een optimaal ontwerp dat voldoet aan de laatste regelgeving is dan ook noodzakelijk.

Lees meer

Applicateur, gevelbouwer, specialistische verwerker

Door toename van het bouwvolume is de tijdsdruk bij het aanbrengen van afdichtingen op het gebied van water- en luchtdichtingen sterk toegenomen. Ook blijken ontwerp versus praktijk vaak sterk te verschillen waardoor de applicateur, gevelbouwer of specialistische verwerker vaak voor een uitdaging komt te staan.

Lees meer

Vastgoedontwikkelaar, woningcorporatie, opdrachtgever

Een bouwproject zal moeten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Blijkt aan het einde van het project dat hier niet aan voldaan wordt, dan kunnen de faalkosten voor de vastgoedontwikkelaar, woningcorporatie of opdrachtgever behoorlijk oplopen.

Lees meer

Particulier

Waarom is luchtdicht bouwen voor de particulier belangrijk? Iedereen zal in een comfortabel én energiezuinig huis willen wonen. illbruck legt uit hoe je dit kunt bereiken.

Lees meer

Industrie en houtskeletbouw

illbruck helpt bij het terugdringen van faalkosten en voorkomen van vertraging bij oplevering doordat wij vroegtijdig in het productieproces meedenken over de juiste detaillering en productkeuze.

Lees meer

 

Aannemer

De aannemer staat tegenwoordig voor grote uitdagingen: personeelsgebrek, tijdsdruk wat betreft oplevering, oplopende faalkosten en nog veel meer! illbruck ondersteunt de aannemer op het gebied van luchtdicht bouwen. illbruck biedt namelijk een totaaloplossing. Wij helpen vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van het project.

Lees meer

Distributeur / adviserende toelevering

illbruck traint en ondersteunt het personeel, stellen diverse materialen zoals adviestools en toepassingsfilms beschikbaar en wij bezoeken gezamenlijk met de opdrachtgever de bouwplaats en geven een toolbox.

Lees meer

Luchtdicht Bouwen eenvoudig gemaakt in 5 stappen

illbruck biedt ondersteuning met advies op maat, begeleiding en kennisoverdracht. Hierin biedt het onderstaande stappenplan een goede leidraad.

Stap 1

Betrokken bij ontwerpfase

De technisch adviseur van CPG Nederland kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om tot goed ontworpen luchtdichte details te komen.

 

Lees meer

Stap 2

Adviesrapport

Compleet adviesrapport op basis van de detailtekeningen en volgens de huidige kennis, bouw- en regelgeving.

 

Lees meer

 

Stap 3

Begeleiding op de bouwplaats

Begeleiding op de bouwplaats met kennisoverdracht, advies op maat, toolboxmeetings en tussentijdse controles.

 

Lees meer

Stap 4

Luchtdichtheidsmetingen, blowerdoortest en thermografische scans

Sluit uw project af met een blowerdoortest en/of een thermografische scan

 

Lees meer

 

 

Stap 5

Garantie

Met de producten van illbruck wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept Luchtdicht Bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

 

Lees meer

 

Technisch advies nodig?

Knelis Spierenburg

Technisch Adviseur Luchtdicht Bouwen

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u terug

Meer weten over luchtdicht bouwen?

Jesper van de Laak

Technical Manager

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u terug