Illbruck

Voor wie?

Bouwkundig- en/of productadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

Wie heeft er eigenlijk baat bij meer informatie over luchtdicht bouwen? Een particulier zal op zoek gaan naar de redenen waarom luchtdicht bouwen voor hem of haar belangrijk is en een applicateur is misschien op zoek naar begeleiding op de bouwplaats. Om die reden hebben wij per doelgroep uitgewerkt wat voor situaties en probleemvragen zich mogelijk kunnen voordoen en wat CPG hier aan oplossingen voor biedt.

Architect, adviesbureau en voorschrijver

Voorschrijvers, architecten en adviesbureaus staan voor een uitdaging door de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Een optimaal ontwerp dat voldoet aan de laatste wet- en regelgeving is dan ook noodzakelijk.

Lees meer

Applicateur, gevelbouwer en specialistische verwerker

Door toename van het bouwvolume is de tijdsdruk bij het aanbrengen van afdichtingen op het gebied van water- en luchtdichtingen sterk toegenomen. Ook blijken ontwerp versus praktijk vaak sterk te verschillen. Hierdoor komt een applicateur, gevelbouwer of specialistische verwerker vaak voor een uitdaging te staan.

Lees meer

Vastgoedontwikkelaar, woningcorporatie en opdrachtgever

Een bouwproject zal moeten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Blijkt aan het einde van het project dat hier niet aan is voldaan? Dan kunnen de faalkosten voor de vastgoedontwikkelaar, woningcorporatie of opdrachtgever behoorlijk oplopen!

Lees meer

Particulier en gebouwgebruiker

Waarom is luchtdicht bouwen voor een particulier eigenlijk belangrijk? Iedereen wil in een comfortabel én energiezuinig huis wonen! Wij leggen uit hoe je dit kunt bereiken.

Lees meer

Industrie en houtskeletbouw

De oplossingen van CPG helpen bij het terugdringen van faalkosten en voorkomen van vertraging bij oplevering. Dit doordat wij vroegtijdig in het productieproces meedenken over de juiste detaillering en productkeuze.

Lees meer

 

Aannemer

Een aannemer staat tegenwoordig voor grote uitdagingen: personeelsgebrek, tijdsdruk, oplopende faalkosten en nog veel meer! Onze technisch adviseurs ondersteunen daarom op het gebied van luchtdicht bouwen. Dit doen we met een totaaloplossing: wij ondersteunen vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van het project!

Lees meer

Distributeur en adviserende toelevering

Wij trainen en ondersteunen het personeel, stellen diverse materialen zoals adviestools en toepassingsfilms beschikbaar, bezoeken gezamenlijk met de opdrachtgever de bouwplaats en geven een toolboxmeetings.

Lees meer

Luchtdicht Bouwen eenvoudig gemaakt in 5 stappen

CPG biedt ondersteuning met advies op maat, begeleiding en kennisoverdracht. Hierin biedt het onderstaande stappenplan een goede leidraad.

Stap 1

Stap 1. Betrokken bij ontwerpfase

De technisch adviseur van CPG Nederland kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om tot goed ontworpen luchtdichte details te komen.

Lees meer

Stap 2

Stap 2. Adviesrapport

Compleet adviesrapport op basis van de detailtekeningen en volgens de huidige kennis, bouw- en regelgeving.

Lees meer

 

Stap 3

Stap 3. Begeleiding op de bouwplaats

Begeleiding op de bouwplaats met kennisoverdracht, advies op maat, toolboxmeetings en tussentijdse controles.

Lees meer

Stap 4

Stap 4. Luchtdichtheidsmetingen, blowerdoortest en thermografische scans

Sluit uw project af met een blowerdoortest en/of een thermografische scan

Lees meer

Stap 5

Stap 5. Garantie

Met de producten van illbruck wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept Luchtdicht Bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

Lees meer

Bouwdetail- en/of projectadvies?

Neem direct contact op met Knelis

Laat uw nummer achter en we bellen u terug

Bouwkundig- en/of productadvies?

Neem direct contact op met Jesper

Jesper van de Laak
Technical Manager

Laat uw nummer achter en we bellen u terug