Illbruck
Applicateur | Gevelbouwer | Specialistische verwerker

Voorkom faalkosten

Bouwdetail- en/of projectadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

Uitdagingen voor de applicateur, gevelbouwer en specialistische verwerker

Tijdsdruk

Door toename van het bouwvolume is de tijdsdruk bij het aanbrengen van afdichtingen op het gebied van water- en luchtdichtingen sterk toegenomen.

Verschillen ontwerp vs. praktijk

Ook blijkt het ontwerp versus de praktijk vaak sterk te verschillen. Hierdoor komen de applicateur, gevelbouwer of specialistische verwerker regelmatig voor uitdagingen te staan.

Voorkom extra materiaal- en personeelskosten

CPG Nederland begeleidt de applicateur, gevelbouwer en specialistische verwerker op de bouwplaats. De details uit het adviesrapport, welke voor de opdrachtgever is gemaakt, worden tijdens een toolboxmeeting besproken. Daarnaast gaat men tijdens een producttraining direct aan de slag met de voorgeschreven illbruck producten. Op deze manier geeft de verwerking op de bouwplaats geen verrassingen meer. Indien de eerder bepaalde details afwijken van de werkelijkheid, wordt hier onmiddellijk een oplossing voor aangedragen. Dit voorkomt extra materiaal- en personeelskosten!

i3-systeem

CPG heeft voor productmerk illbruck het i3-systeem ontwikkeld. Dit systeem zorgt ervoor dat er voor iedere afdichtingssituatie een geschikte en simpele oplossing is. De producten uit het i3-assortiment zijn in verschillende combinaties te gebruiken. Indien deze producten op de juiste manier worden toegepast, ontstaat een juiste luchtdichting én een goede thermische- en regendichting. Op deze manier wordt gemakkelijk een duurzame afdichting gecreëerd!

 

Meer informatie over het i3-systeem

CPG heeft een uitgebalanceerd serviceapparaat ontwikkeld. Hierbij is totale ontzorging van de opdrachtgever het uitgangspunt. De applicateur, gevelbouwer en specialistische verwerker worden ondersteund met advies op maat, begeleiding en kennisoverdracht. Dit maakt de samenwerking met CPG zo uniek!

Begeleiding op de bouwplaats

CPG ondersteunt bedrijven op de bouwplaats met kennisoverdracht en advies op maat. De technisch adviseur geeft toolboxmeetings en trainingen en voert tussentijdse controles uit.

Lees meer

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventuele documenten of afbeeldingen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Bouwkundig- en/of productadvies?

  Neem direct contact op met Jesper

  Jesper van de Laak
  Technical Manager

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug

  Bouwdetail- en/of projectadvies?

  Neem direct contact op met Knelis

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug