Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Applicateur | Gevelbouwer | Specialistische verwerker

Voorkom faalkosten

Direct advies
Knelis Spierenburg
Technisch Adviseur Luchtdicht Bouwen

Uitdagingen voor de applicateur, gevelbouwer en specialistische verwerker

Tijdsdruk

Door toename van het bouwvolume is de tijdsdruk bij het aanbrengen van afdichtingen op het gebied van water- en luchtdichtingen sterk toegenomen.

Verschillen ontwerp vs. praktijk

Ook blijken het ontwerp versus de praktijk vaak sterk te verschillen. Hierdoor komen de applicateur, gevelbouwer of specialistische verwerker regelmatig voor uitdagingen te staan.

 

Voorkomen van extra materiaal- en personeelskosten

CPG Nederland begeleidt de applicateur/gevelbouwer/specialistische verwerker op de bouwplaats. De details uit het eerder voor de opdrachtgever gemaakte adviesrapport worden tijdens een toolboxmeeting met de applicateur/gevelbouwer/specialistische verwerker besproken. Ook kan er tijdens een producttraining zelf aan de slag gegaan worden met de voorgeschreven illbruck producten. Op deze manier heeft de verwerking op de bouwplaats geen verrassingen meer. Mochten de eerder bekeken details afwijken van de werkelijkheid kan hier onmiddellijk een oplossing voor aangedragen worden. Dit voorkomt extra materiaal- en personeelskosten.

i3 systeem

CPG heeft voor het productmerk illbruck het i3 systeem ontwikkeld om er voor te zorgen dat er bij iedere afdichtingssituatie een oplossing is. De producten uit het i3 assortiment zijn in verschillende combinaties te gebruiken. Als deze producten op de juiste manier worden toegepast ontstaat een juiste luchtdichting, een goede thermische- en regendichting. Op deze manier wordt een duurzame afdichting gecreëerd.

 

Meer informatie over het i3 systeem

CPG Nederland heeft een uitgebalanceerd serviceapparaat ontwikkeld, waarbij het totaal ontzorgen van de opdrachtgever het uitgangspunt is. De applicateur, gevelbouwer en specialistische verwerker wordt ondersteund met advies op maat, begeleiding en kennisoverdracht. Dit maakt de samenwerking met CPG uniek.

Begeleiding op de bouwplaats

CPG Nederland ondersteunt bedrijven op de bouwplaats met kennisoverdracht en advies op maat. De technisch adviseur geeft toolboxmeetings en voert tussentijdse controles uit.

Lees meer

Wilt u een vraag stellen of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventueel je documenten of afbeeldingen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of

Technisch advies nodig?

Knelis Spierenburg

Technisch Adviseur Luchtdicht Bouwen

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u terug

Productadvies?

Jesper van de Laak

Technical Manager

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u terug