Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Architect | Adviesbureau | Voorschrijver

Voldoen aan de laatste wet- en regelgeving

Direct (technisch) advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

De architect, voorschrijver of het adviesbureau zal op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever een ontwerp moeten maken. Dit ontwerp moet volledig voldoen aan de laatste wet- en regelgeving op het gebied van luchtdicht bouwen, de bouwfysica en de uitvoerbaarheid (de bouwvolgorde).

Aangezien wet- en regelgeving voortdurend in ontwikkeling is, kan het voor de architect, voorschrijver en/of het adviesbureau een uitdaging zijn om continu up-to-date te blijven.

CPG helpt hierbij. Een technische adviseur van CPG kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om samen met u tot goed ontworpen, luchtdichte details te komen. Dit voorkomt niet alleen luchtlekken, maar ook faalkosten.

Door de nauwe samenwerking tussen CPG Nederland, fischer Benelux en Gebr. Bodegraven (samen: De Kracht van de Combinatie), kunt u zelfs één totaaladvies krijgen op het gebied van verbinding, verankering én luchtdichting.

CPG Nederland is dé gesprekspartner voor architecten, adviesbureaus en voorschrijvers in het gehele traject van luchtdicht bouwen.

Betrokken bij de ontwerpfase

Een technisch adviseur van CPG kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om met u tot goed ontworpen, luchtdichte details te komen.

Lees meer

Wilt u een vraag stellen of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventueel je documenten of afbeeldingen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met op.

  • Sleep bestanden hierheen of

Direct (technisch) advies nodig?

Jesper van de Laak

Technical Manager

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u terug