Illbruck
Architect | Adviesbureau | Voorschrijver

Voldoen aan de laatste wet- en regelgeving

Bouwkundig- en/of productadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

De architect, voorschrijver of het adviesbureau zal op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever een ontwerp moeten maken. Dit ontwerp moet volledig voldoen aan de laatste wet- en regelgeving op het gebied van luchtdicht bouwen, de bouwfysica en de uitvoerbaarheid (de bouwvolgorde).

Aangezien wet- en regelgeving voortdurend in ontwikkeling is, kan het voor de architect, voorschrijver of het adviesbureau een uitdaging zijn om continu up-to-date te blijven.

CPG helpt hierbij. Een technische adviseur van CPG kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om samen met u tot goed ontworpen, luchtdichte details te komen. Dit voorkomt niet alleen luchtlekken, maar ook faalkosten.

Door de nauwe samenwerking tussen CPG Nederland, fischer Benelux en Gebr. Bodegraven (samen: De Kracht van de Combinatie), kunt u zelfs één totaaladvies krijgen op het gebied van verbinding, verankering én luchtdichting.

CPG is dé gesprekspartner voor architecten, adviesbureaus en voorschrijvers in het gehele traject van luchtdicht bouwen.

Betrokken bij de ontwerpfase

Een technisch adviseur van CPG kijkt en denkt in de ontwerpfase actief mee om met u tot goed ontworpen, luchtdichte details te komen.

Lees meer

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventuele documenten of afbeeldingen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Bouwdetail- en/of projectadvies?

  Neem direct contact op met Knelis

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug

  Bouwkundig- en/of productadvies?

  Neem direct contact op met Jesper

  Jesper van de Laak
  Technical Manager

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug