Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Architect | Adviesbureau | Voorschrijver

Voldoen aan de laatste wet- en regelgeving

Direct advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

De architect, voorschrijver of het adviesbureau zal op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever een ontwerp moeten maken wat volledig moet voldoen aan de laatste wetgeving op het gebied van luchtdicht bouwen, bouwfysica en uitvoerbaarheid (bouwvolgorde).

Aangezien de regelgeving voortdurend in ontwikkeling is kan het voor de architect, voorschrijver en adviesbureau een uitdaging zijn om  continue up-to-date te blijven.

CPG kan u hierbij helpen. De technische adviseur van CPG kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om tot goed ontworpen luchtdichte details te komen. Dit voorkomt luchtlekken.

Door de samenwerking met fischer en Gebr. Bodegraven (DKVDC) kunt u zelfs 1 totaaladvies krijgen op het gebied van verbinding, verankering en luchtdichting.

CPG Nederland is de gesprekspartner voor architecten, adviesbureau en voorschrijver in het traject van luchtdicht bouwen.

Betrokken bij de ontwerpfase

De technisch adviseur van CPG kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om tot goed ontworpen luchtdichte details te komen.

Lees meer

Wilt u een vraag stellen of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventueel je documenten of afbeeldingen en wij nemen z.s.m. contact met je op.

  • Sleep bestanden hierheen of