Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Begeleiding op de bouwplaats

kennisoverdracht, advies en tussentijdse controles

Direct advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

Begeleiding op de bouwplaats

CPG Nederland ondersteunt bedrijven op de bouwplaats met kennisoverdracht en advies op maat. De technisch adviseur geeft toolboxmeetings en voert tussentijdse controles uit.

Toolboxmeeting

De details uit het adviesrapport worden tijdens een toolboxmeeting besproken. Daarnaast gaan aannemers, uitvoerders, applicateurs werkvoorbereiders etc.  tijdens een producttraining zelf aan de slag met de voorgeschreven producten uit het illbruck assortiment. Op deze manier heeft de verwerking op de bouwplaats geen verrassingen meer voor hen.

Tussentijdse controles

Gedurende het project verricht CPG Nederland op de bouwplaats tussentijdse controles. De technisch adviseur bespreekt en beoordeelt de werkzaamheden die tot op dat moment zijn uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken of de producten daadwerkelijk volgens de voorgeschreven verwerkingsrichtlijnen uit het adviesrapport worden verwerkt en aangebracht. Tevens wordt er gekeken of er tussentijdse aanpassingen nodig zijn. De waarnemingen, onderbouwd met verwerkingsfoto‘s, en mogelijke wijzigingen worden vastgelegd in een rapport voor de opdrachtgever.

Door het geven van toolboxmeetings en het regelmatig uitvoeren van controles wordt de kwaliteit van het project gewaarborgd.

Een vraag of advies nodig?

  • Sleep bestanden hierheen of