Illbruck
Begeleiding op de bouwplaats

Kennisoverdracht, advies en tussentijdse controles

Bouwkundig- en/of productadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

Begeleiding op de bouwplaats

CPG Nederland ondersteunt bedrijven op de bouwplaats met kennisoverdracht en advies op maat. De technisch adviseur geeft toolboxmeetings en voert tussentijdse controles uit.

Toolboxmeeting

De details uit het adviesrapport worden tijdens een toolboxmeeting besproken. Daarnaast gaan aannemers, uitvoerders, applicateurs werkvoorbereiders etc.  tijdens een producttraining zelf aan de slag met de voorgeschreven producten uit het illbruck assortiment. Op deze manier heeft de verwerking op de bouwplaats geen verrassingen meer voor hen.

Tussentijdse controles

Gedurende het project verricht CPG Nederland op de bouwplaats tussentijdse controles. De technisch adviseur bespreekt en beoordeelt de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken of de producten daadwerkelijk volgens de voorgeschreven verwerkingsrichtlijnen uit het adviesrapport worden verwerkt en aangebracht. Tevens wordt er gekeken of tussentijdse aanpassingen nodig zijn. De waarnemingen, eventueel onderbouwd met verwerkingsfoto‘s en mogelijke wijzigingen worden vastgelegd in een rapport voor de opdrachtgever.

Door het geven van toolboxmeetings en het regelmatig uitvoeren van controles wordt de kwaliteit van een project gewaarborgd!

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u advies nodig?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Bouwkundig- en/of productadvies?

  Neem direct contact op met Jesper

  Jesper van de Laak
  Technical Manager

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug

  Bouwdetail- en/of projectadvies?

  Neem direct contact op met Knelis

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug