Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Wilt u meer kennis opdoen op het gebied van Luchtdicht Bouwen?

Trainingen en opleidingen

Jesper van de Laak
Technical Manager

Bent u op zoek naar meer informatie over Luchtdicht Bouwen? Het volgen van een training of opleiding is dan de juiste keuze.

 

Trainingen

Wij geven op verzoek trainingen op het gebied van Luchtdicht Bouwen aan bouwbedrijven, toeleveranciers scholen etc. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een training? Vul dan het  formulier in. Zodra er weer een training gepland staat nemen wij contact met u op.

 

  • Zoekt u een training voor meerdere personen? Vul dan hier het aantal geïnteresseerden in.

Ook Greenworksacademy en Bouwradius Training & Advies bieden, in samenwerking met CPG Nederland (productmerk illbruck), diverse cursussen/trainingen aan, zowel klassikaal als online.

Bouwradius Training & Advies

Bouwradius Training & advies verzorgt in samenwerking met De Kracht van de Combinatie (de topmerken fischer, gebr. Bodegraven en illbruck) trainingen op het gebied van Luchtdicht Bouwen voor alle lagen binnen de bouwonderneming. U heeft de keuze uit praktijktrainingen, klassikale- of SPOC cursussen.

Bekijk hier het cursusprogramma van Bouwradius.

Greenworks academy

In samenwerking met greenworks academy verzorgt CPG Nederland (productmerk illbruck) de trainingen “luchtdichtbouwen in de praktijk” en “Kwaliteitsborging Bouwen”.

Meer informatie over deze cursussen is hier te vinden.