Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Wilt u meer kennis opdoen op het gebied van luchtdicht bouwen?

Trainingen en opleidingen

Jesper van de Laak
Technical Manager

Bent u op zoek naar meer informatie over luchtdicht bouwen of wilt u uw kennis op dit gebied vergroten? Het volgen van een training (theoretisch of praktisch), cursus of opleiding is dan de juiste keuze!

 

Trainingen

Wij geven op verzoek (praktische en theoretische) trainingen op het gebied van luchtdicht bouwen aan bouwbedrijven, toeleveranciers, scholen etc. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een training? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

  • Zoekt u een training voor meerdere personen? Vul dan hier het aantal geïnteresseerden in.

Ook Greenworksacademy en Bouwradius Training & Advies bieden, in samenwerking met CPG Nederland, diverse cursussen en trainingen aan. Zowel klassikaal als online.

Bouwradius Training & Advies

Bouwradius Training & advies verzorgt in samenwerking met De Kracht van de Combinatie (de topmerken illbruck, fischer, en gebr. Bodegraven) trainingen op het gebied van Luchtdicht Bouwen voor alle lagen binnen de bouwonderneming. U heeft de keuze uit praktijktrainingen en klassikale- of SPOC cursussen.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier op deze pagina.

Greenworks Academy

In samenwerking met Greenworks Academy verzorgt CPG Nederland de trainingen “Luchtdicht bouwen in de praktijk” en “Kwaliteitsborging Bouwen”.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier op deze pagina.

Meer weten over onze trainingen en cursussen?

Jesper van de Laak

Technical Manager

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u terug