Illbruck
Aannemer

Voorkom faalkosten

Bouwdetail- en/of projectadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

Een aannemer staat tegenwoordig voor grote uitdagingen: personeelsgebrek, tijdsdruk wat betreft de oplevering, oplopende faalkosten en nog veel meer.

CPG Nederland ondersteunt met productmerk illbruck aannemers op het gebied van luchtdicht bouwen. Wij bieden totaaloplossingen. In andere woorden: wij denken mee én ondersteunen vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van het project!

Ontwerp en advies

Door tijdens de ontwerpfase al mee te kijken met de architect, voorkomen we dat, de door de architect bedachte details, in de praktijk niet of zeer moeilijk uitvoerbaar zijn.

Aan de hand van detailtekeningen en bestekteksten wordt door een technisch adviseur van CPG Nederland een adviesrapport opgesteld. Hierin wordt per detail aangegeven welke illbruck producten (i3-assortiment) gebruikt dienen te worden. Door middel van theorie- en praktijktrainingen, toolboxmeetings, producttrainingen en eventuele tussentijdse controles op de bouwplaats ondersteunen we de aannemer.

Productassortiment

De producten uit het i3-assortiment zijn in verschillende combinaties te gebruiken. Indien deze producten op de juiste manier worden toegepast ontstaat een juiste luchtdichting, maar ook een goede thermische- en slagregendichting. Op deze manier wordt gemakkelijk een duurzame afdichting gecreëerd.

Met illbruck producten wordt gekozen voor gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept Luchtdicht Bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

Met het oog op de steeds strengere overheidsrichtlijnen kunt u uw project afsluiten met een gedegen controle. CPG Nederland biedt u de mogelijkheid om een blowerdoortest en/of thermografische scan te laten uitvoeren. Deze luchtdichtheidsmetingen worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde personen én vastgelegd in een rapport.

Door middel van luchtdichtheidsmetingen wordt aangetoond of het project goed is uitgevoerd en of het voldoet aan de wettelijke eisen

Voordelen van werken met illbruck:

 • Uitgebreid dealernetwerk
 • Ondersteuning
 • Samenwerking met fischer en Gebr. Bodegraven (DKvdC)
 • Contact met de toeleverende industrie
 • Gecertificeerde producten
 • Projectgarantie
 • Kennis delen
 • Totaaloplossingen

Betrokken bij de ontwerpfase

De technisch adviseur van CPG Nederland kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om tot goed ontworpen, luchtdichte details te komen.

Lees meer

Adviesrapport

Een compleet adviesrapport op basis van detailtekeningen, up-to-date kennis én huidige wet- en regelgeving.

Lees meer

Begeleiding op de bouwplaats

Begeleiding op de bouwplaats met kennisoverdracht, advies op maat, toolboxmeetings en tussentijdse controles.

Lees meer

Luchtdichtheidsmetingen, blowerdoortest en thermografische scans

Sluit uw project af met een blowerdoortest en/of een thermografische scan

Lees meer

 

Garantie

Met de producten van illbruck wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept Luchtdicht Bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

Lees meer

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventueel uw bestanden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Bouwkundig- en/of productadvies?

  Neem direct contact op met Jesper

  Jesper van de Laak
  Technical Manager

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug

  Bouwdetail- en/of projectadvies?

  Neem direct contact op met Knelis

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug