Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Adviesrapport

Compleet technisch advies

Direct advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

Technisch advies

Aan de hand van bouwfysische berekeningen kan CPG Nederland een technisch advies aanbieden en op deze manier kunnen mogelijke luchtlekken worden voorkomen. Ongeacht de bouwmethode is CPG in staat om een aanbeveling te maken dat volledig gericht is op uw project.

Adviesrapport

De technisch adviseur maakt een adviesrapport op basis van de detailtekeningen en het bestek zoals die zijn opgesteld in de ontwerpfase. Hij bekijkt samen met de opdrachtgever de tekeningen en technische detailleringen van de woning of het gebouw en verwerkt de bevindingen tot een compleet advies. Het adviesrapport wordt vervaardigd aan de hand van de huidige kennis, bouw- en regelgeving, ervaringen en ondernomen testen op de producten in de Center of Excellences van CPG Europe.

In het adviesrapport wordt per detail aangegeven welke illbruck producten gebruikt kunnen worden om ervoor te zorgen dat de juiste luchtdichting wordt gecreëerd. Samen met gedetailleerde informatie omtrent de productkeuze en de verwerkingsrichtlijnen, heeft de opdrachtgever een kant-en-klaar rapport in handen en kan de aannemer aan de slag.

Kennisoverdracht

Daarnaast verzorgt CPG Nederland in de vorm van kennisoverdracht ook theorietrainingen over luchtdicht bouwen. Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op de theorie en de huidige wet- en regelgeving van luchtdicht bouwen.
Dit draagt bij aan een juiste interpretatie van het advies en in een later stadium van de correcte uitvoering.

 

het adviesrapport van CPG Nederland geeft een advies op maat en vormt de basis voor een resultaat dat voldoet aan alle eisen.

Een vraag of advies nodig?

  • Sleep bestanden hierheen of