Illbruck
Adviesrapport

Compleet technisch advies

Bouwkundig- en/of productadvies?

Neem contact op met:

Jesper van de Laak
Technical Manager

Technisch advies

Aan de hand van bouwfysische berekeningen biedt CPG een technisch advies aan. Op deze manier worden mogelijke luchtlekken voorkomen. Ongeacht de bouwmethode is CPG in staat een aanbeveling te maken dat volledig op uw project is gericht!

Adviesrapport

De technisch adviseur maakt een adviesrapport op basis van de detailtekeningen en het bestek zoals die zijn opgesteld in de ontwerpfase. Hij bekijkt samen met de opdrachtgever de tekeningen en technische detailleringen van het gebouw en verwerkt de bevindingen tot een compleet advies. Het adviesrapport wordt vervaardigd aan de hand van de huidige kennis, bouw- en regelgeving, ervaringen en ondernomen testen op de producten in de Centers of Excellence van CPG.

In het adviesrapport wordt per detail aangegeven welke illbruck producten gebruikt kunnen worden. Dit om ervoor te zorgen dat de juiste en optimale luchtdichting wordt gecreëerd. Samen met gedetailleerde informatie omtrent de productkeuze en de verwerkingsrichtlijnen, heeft de opdrachtgever een kant-en-klaar rapport in handen en kan de aannemer direct aan de slag.

Kennisoverdracht

Daarnaast verzorgt CPG in de vorm van kennisoverdracht ook theorie- en praktijktrainingen rondom het thema luchtdicht bouwen. Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op de theorie, de huidige wet- en regelgeving rondom luchtdicht bouwen en het bepalen en verwerken van de juiste producten.
Dit draagt bij aan de juiste interpretatie van het advies en aan de correcte uitvoering hiervan.

 

Het adviesrapport van CPG geeft advies op maat én vormt de basis voor een resultaat dat voldoet aan alle eisen!

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u advies nodig?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Bouwdetail- en/of projectadvies?

  Neem direct contact op met Knelis

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug

  Bouwkundig- en/of productadvies?

  Neem direct contact op met Jesper

  Jesper van de Laak
  Technical Manager

  Laat uw nummer achter en we bellen u terug