Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Over ons

illbruck - een merk van tremco illbruck

Jesper van de Laak
Technical Manager

tremco illbruck

tremco illbruck is een expert op het gebied van afdichtings-, verlijmings- en coatingoplossingen voor de bouw en de verwerkende industrie. Wij zijn ervan overtuigd dat de verborgen details vaak een cruciale rol spelen bij het succes en de efficiëntie van een project. En dit is waar tremco illbruck om de hoek komt kijken, want waar u ook bent, overal komt u onze producten tegen. Onze oplossingen worden overal toegepast, van raam- en gevelafdichtingen tot passieve brandbeveiligingssystemen, en zelfs in de afdichting van huishoudelijke apparatuur. Met deze subtiele details geven we vorm aan de wereld van morgen.

illbruck

illbruck – een merk van tremco illbruck – voegt perfectie toe aan al uw afdichtings- en verlijmingsprojecten. Wij bieden het juiste pakket producten, diensten en expertise. Wij gaan voor perfectie.

De producten van illbruck zorgen voor duurzame oplossingen van topkwaliteit. Ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften, helpen het energieverbruik  te verminderen en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. De producten worden regelmatig door onafhankelijke inspectiebureaus getest op prestaties, duurzaamheid, veiligheid en strikte emissienormen. Dit heeft geresulteerd in het toekennen van een groot aantal certificeringen voor de verschillende producten en voor onze productie.

Luchtdicht bouwen

Al vijfentwintig jaar is tremco illbruck dé autoriteit op het gebied van luchtdicht bouwen. Een positie die niet alleen is verworven door vooruitstrevende productontwikkeling, maar ook door het opbouwen van een unieke kenniskolom. tremco illbruck is namelijk niet alleen een producent, maar ook een echte specialist in deze bouwmethode. Omdat wij onze kennis willen delen hebben we het brede kennisplatform www.luchtdichtbouwen.nl opgericht.