Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Illbruck
Aannemer

Voorkom faalkosten

Direct advies
Jesper van de Laak
Technical Manager

De aannemer staat tegenwoordig voor grote uitdagingen: personeelsgebrek, tijdsdruk wat betreft oplevering, oplopende faalkosten etc.

CPG Nederland kan met het productmerk illbruck de aannemer ondersteunen op het gebied van luchtdicht bouwen. Wij bieden een totaaloplossing. Wij helpen vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van het project.

Ontwerp en advies

Door in de ontwerpfase al mee te kijken met de architect voorkomen we dat door architecten bedachte details in de praktijk, dus op de bouwplaats, niet of zeer moeilijk uitvoerbaar zijn.

Aan de hand van detailtekeningen en het bestek is door de technisch adviseur van tremco een adviesrapport opgesteld waar per detail wordt aangegeven welke illbruck producten (i3 assortiment) gebruikt dienen te worden. Door middel van theorietrainingen, toolboxmeetings, producttrainingen en eventuele tussentijdse controles op de bouwplaats helpen we de aannemer.

Productassortiment

De producten uit het i3 assortiment zijn in verschillende combinaties te gebruiken. Indien deze producten op de juiste manier worden toegepast ontstaat een juiste luchtdichting, maar ook een goede thermische- en regendichting. Op deze manier wordt een duurzame afdichting gecreëerd.

Met illbruck producten wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept luchtdicht bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

Met het oog op de steeds strengere overheidsrichtlijnen kunt u uw project afsluiten met een gedegen controle. tremco illbruck biedt u de mogelijkheid om een blowerdoortest en/of thermografische scan te laten uitvoeren. Deze luchtdichtheidsmetingen worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde personen en vastgelegd in een rapport.

Door luchtdichtheidsmetingen wordt aangetoond of het project goed is uitgevoerd en voldoet aan de wettelijke eisen

Voordelen van werken met illbruck

  • Uitgebreid dealernetwerk
  • Ondersteuning
  • Samenwerking met fischer en Gebr. Bodegraven (DKVDC)
  • Onze contacten met de toeleverende industrie
  • Gecertificeerde producten
  • Projectgarantie
  • Kennis delen
  • Totaaloplossing

Betrokken bij de ontwerpfase

De technisch adviseur van CPG Nederland kijkt en denkt in de ontwerpfase al actief mee om tot goed ontworpen luchtdichte details te komen.

Lees meer

Adviesrapport

Compleet adviesrapport op basis van de detailtekeningen en volgens de huidige kennis, bouw- en regelgeving.

Lees meer

Begeleiding op de bouwplaats

Begeleiding op de bouwplaats met kennisoverdracht, advies op maat, toolboxmeetings en tussentijdse controles.

Lees meer

Luchtdichtheidsmetingen, blowerdoortest en thermografische scans

Sluit uw project af met een blowerdoortest en/of een thermografische scan

Lees meer

 

Garantie

Met de producten van illbruck wordt gekozen voor een gegarandeerde kwaliteit. Binnen het concept Luchtdicht Bouwen worden twee garanties gegeven: de i3-garantie en het Luchtdicht Garantplan.

Lees meer

Wilt u een vraag stellen of heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in, upload eventueel uw bestanden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of