Illbruck
Roto

Dakvensters en toebehoren

Jesper van de Laak
Technical Manager

Roto

Technologie is geen doel op zich. De Duitse fabrikant Roto ontwikkelt al 80 jaar producten voor zijn klanten. Innoverende techniek en productie gericht op kwaliteit en technologie dienen datzelfde doel.
De dakvensters van Roto zijn discreet en elegant. Hun unieke ontwerp maakt hun functionaliteit gemakkelijk toegankelijk in één beweging.

Dakvensters en toebehoren van Roto bieden voor elke klant de passende oplossing. De producten van Roto worden gemaakt in Duitsland en onderscheiden zich door duurzaamheid, montagevriendelijkheid en energie-efficiëntie. Criteria die u het werk makkelijker maken en bijdragen aan uw succes! Op deze manier helpt Roto om tijd- en kostenbesparend te werken, tot groot genoegen van uw klanten.

In relatie tot luchtdicht bouwen voldoen de Roto producten uitstekend en zijn de resultaten toonaangevend in de markt. Standaard zijn alle ramen van Roto voorzien van een dubbele rubber afdichting tussen vleugel en kozijn en een luchtdicht manchet voor de binnenaansluiting. Indien gewenst wordt het product uitgevoerd met een extra isolatiekraag om zelfs U-waardes van 0,77W/m2K op het dak te behalen!

 

 

Wilt u meer weten over de luchtdichting van dakvensters? Neem dan contact met ons op.