Illbruck
Deventer profielen

Afdichtingsproducten

Jesper van de Laak
Technical Manager

Deventer Profielen

Deventer Profielen te Breda ontwerpt, produceert en levert een compleet pakket dichtingsprofielen voor alle raam- en deurconstructies, inclusief maatwerk en kaders. Wij bieden door persoonlijk en deskundig advies oplossingen voor de kozijnenindustrie om wind, geluid- en waterdichtheid te realiseren.

De Deventer profielvormgeving is uniek, de tolerantiecapaciteit groot. Testrapporten, informatie betreffende geluid, brand evenals ISO, KOMO en IFT certificaten bevestigen onze know how.

U wordt geholpen door een klein hecht team van specialisten die voor u snel een gepaste oplossing verzorgen van hoge kwaliteit. Deventer maakt haar dichtingen van hoogwaardig TPE, een volledig recyclebaar materiaal.
In relatie tot luchtdicht bouwen testte Deventer veel van haar dichtingen op luchtdoorlatendheid. De testresultaten staan beschreven in een Kwaliteitsverklaring van Nieman-Kettlitz, en laten zien dat Deventer dichtingsprofielen in de zwaarste Europese klasse 4 (NEN-EN 12207) vallen. Tevens voldoen de dichtingen aan de hoogste klasse 3 van SBRCURnet ‘luchtdicht bouwen’ en zijn toepasbaar in Passiefhuis ontwerpen. De profielen hebben bovendien gelijke prestaties in gelaste of geknipte uitvoering. Ook zijn een aantal dichtingen getest op luchtdoorlatendheid op de lange termijn, de testresultaten bleken bij diverse testomstandigheden, onder ander een periode in een klimaatkamer, gelijk aan de resultaten bij de eerste testen. Dus ook op lange termijn blijven de Deventer dichtingen voldoen aan de Europese klasse 4 en klasse 3 van SBRCURnet.

Deventer profielen logoDeventer profielen

Heeft u vragen over onze samenwerkingen? Neem dan contact met ons op.