Terug naar het referentieoverzicht

Groothandelsgebouw Rotterdam

Groothandelsgebouw Rotterdam zocht,  als opdrachtgever van dit renovatieproject,  een partij voor advies en het renoveren van de buitengevel.Ze kwamen terecht bij Repstone, de partij die beton reparatie’s uitvoert. Repstone heeft vanwege al eerder succesvolle samenwerking contact opgenomen met de Stuyvers groep te Capelle a/d IJssel voor het kitwerk. Vervolgens heeft de Stuyvers groep tremco illbruck gevraagd om voor dit monumentale pand een advies uit te brengen voor het afdichten van de buitengevel.

De Stuyvers groep is gespecialiseerd in verwerking van alle mogelijke afdichtingsmaterialen. Zij werken met kwaliteitsproducten enduurzaamheid en luchtdicht bouwen zijn binnen deze divisie kernaspecten.
Stuyvers Afdichtingstechnieken werkt samen met tremco illbruck. Deze samenwerking is een perfecte combinatie van applicatievakmanschap, kennis, innovatie en het gebruik van gevelafdichtingsproducten die hun kwaliteit hebben bewezen en voldoen aan de internationale eisen op het gebied van keuring en beproeving.

Repstone, de Stuyversgroep en tremco illbruck zorgen er gezamenlijk voor dat "de trots van Rotterdam” perfect gerenoveerd wordt.

  • Betrokken partijen: